web analytics

Vill du ha hjälp av en inredare?

Vore det skönt med hjälp och stöd av en professionell inredare?
Känner du att du behöver råd och hjälp kring materialval och/eller färgsättning av rum, ytor eller ytterfasad? Kanske behöver du bara få lite stöd kring dina egna inredningstankar eller så vill du ha mer hjälp? Det kan vara några väldigt väl investerade timmar för att få till en snygg harmonisk helhet som lämpar sig till användningsområdet för respektive rum eller yta.

Vi arbetar både med privatpersoner och företag
Kanske funderar ni på att utöka era företagslokaler? Eller behöver ni renovera och förbättra arbetsmiljön på befintliga kontoret? Ni kanske är i uppstarten av en bostadsrenovering eller nybyggnation och behöver hjälp och råd kring färgsättning och helheten.

Professionell samarbetspartner – Inredningsdesigner
Tillsammans med en erfaren inredningsdesigner tittar vi bland annat på ljusförhållanden, textilier, golv och tar in dina önskemål och preferenser. Vi hjälper dig sedan att kombinera färger och material på väggar, golv textiler och kan även tipsa om övrig inredning varpå vi kan lämna ett eller flera förslag på lösningar med färdiga rumsbeskrivningar. Välkommen att boka in ett möte så kommer vi ut till er och tittar på plats!